Eloxált alumínium táblák

Alumínium cégtábla

Az alumínium az egyik legtöbbet felhasznált anyag manapság.

Rendkívül egyszerű megmunkálni és nagyon könnyű. Ár érték arányban az egyik legmegfelelőbb anyag, ezüst színe minőséget és eleganciát sugároz, míg fém mivolta miatt, tartós és masszív marad örökre.

Ezüst színű gravírozott cégtábla

Alumínium cégtábla

A kifejezetten gravírozott cégtáblára kifejlesztett anyagok nemcsak az alumínium általános tulajdonságait hordozzák magukban, de felületük különböző kezeléseken esik át, ami így igen változatos.

A fényes alumínium nagyon látványos, de mint minden táblával a karcolásokkal és az öregedéssel számolni kell. Ezek a táblák fémből vannak, úgyhogy a fizikai sérüléseknek nagyon ellenállóak, de olyan tényezőkkel, mint a napsütés, vagy a savas eső számolni kell. A fényes felületen az ezek által okozott mikrobarázdák jobban meglátszanak. Az acélhatású alumínium már sokkal jobban ellenáll ezeknek. Ennek az anyagnak szálhúzott rozsdamentes acél hatású felülete van. Ezt elsősorban géptábla gyártáshoz szoktuk használni. Ugyanolyan színe van, mint az acélnak, de ez is alumínium. A leginkább elterjedt anyag azonban a sima eloxált alumínium.

Ennek van a leghétköznapibb, de legmelegebb fénye, így mi ezt az anyagot részesítjük előnyben. Bár maga az alumínium rozsdaálló, azért a felületét be tudja korrodálni a pára. Ezért nálunk minden gravírozott alumínium tábla eloxációs réteggel van ellátva, így teljes védelmet nyújt a környezeti viszontagságokkal szemben.

Ezek az alumínium táblák kifejezetten gravírozásra vannak kifejlesztve. Cégünknél nem akadály, ha bonyolult grafikát, logót kell gravírozni, esetleg különböző színekkel kifesteni.

Leggyakoribb felhasználás: a géptábla

Alumínium cégtábla

Gravírozott alumínium tábláink nagyon jól ellenáll a hőmérsékleti és fizikai körülményeknek, és vízállóak. Ezen tulajdonságok teszik ezt az alapanyagot a gravírozott géptábla készítés alapvető anyagává. A gravírozott alumínium géptábla ellenáll magas hőmérsékletnek, rázkódásnak, és bizonyos esetekben akár a vegyszereknek is. A táblákba egész apró betűs felirat is kerülhet, és elérhetőek akár színterezett verzióba is.

Így lesz az alumínium a gravírozott táblagyártás egy legkiválóbb alapanyaga.

Alumínium táblák gyártása, festése

Webdesign