Gravírozó és dekoráló műhely

Figyelmezető feliratok, információs táblák

 

Ha van valami, amire a legnagyobb szükség van, akkor azaz információ. Információ van mindenhol. Figyelmeztető feliratok, tiltó táblák, útbaigazító táblák. Ezek egy biztonságos üzem, ipari egység működtetéséhez nélkülözhetetlenek. Meg kell jelölni hol van a védőfelszerelés, hol található a mosogatószer a konyhán, hol van a lift az irodaházban. Információ nélkül ezek nem működnek.

Ennek egyik legjobb módszere a gravírozott tábla kihelyezése. Színes, figyelemfelkeltő. Nagyobb ipari telepeknek, raktáraknak a habosított műanyag táblát ajánljuk, vágott fóliás dekorációval. Ez a legegyszerűbb eszköz olyan dolgok megjelöléséhez, mint a polcszám, méretek, helyiségek.

Egy irodaházba útbaigazító táblának mindenképpen réz vagy alumínium táblákat javasolunk. Ez egy komoly jogi céget, ügyvédi irodát, informatikai vállalkozást úgy mutatnak be, hogy a legelső pillantásra is jó benyomást keltenek. 

A táblák elláthatók színezett logóval is, ami könnyen kapcsolható a bemutatandó céghez. Egy kiforrott arculat színvonalát magasan emeli, ha például egy uszodába olyan táblákat helyezünk ki ami egyforma betűtípussal és arculati elemekkel rendelkeznek.

 

Árajánlat készítőt és bővebb információt árainkról ITT  találhat!

Megrendeléshez kérjük kattintson IDE!

Vissza a FŐOLDALRA !

Alább megtekintheti elkészült munkáinkat:

Figyelmeztető feliratok, információs táblák, szintjelző táblák, tiltó táblák gyártása

Webdesign