Géptábla készítés

 

Eloxált alumínium géptábla

 

A kötelező elem

 

A géptábla minden berendezés elengedhetetlen része. Nélküle nem lehet semmilyen berendezést, tartályt, eszközt legyártani. A géptáblának fontos az, hogy minden adatot tartalmazzon, úgy mint súly, feszültség, vagy például lóerő. Sok megrendelő elég tanácstalan abban, hogy hogyan kell a géptáblákat legyártani.

Ebben tud cégünk segíteni Önnek.

 

Kék színű géptábla

Géptábla reprodukálása

Az esetek döntő többségében a táblákat a már meglévő helyett kell újra gyártani, esetleg más adatokkal. Cégünk vállalja a géptáblák számítógépes grafikai újrarajzolását, úgy ahogy az eredeti volt. Nem kell aggódnia, hogy nem felel meg a kívánt követelményeknek, mert gyakorlatilag teljes mértékben újragyárthatóak a táblák. Gyártásnál általában lézergépet használunk, ez tud szép vékony vonalakat húzni, amik gyakran előfordulnak az adattáblák grafikájában.

Szoktunk még mechanikus gravírozást is használni, ami gravírozás után gyakorlatilag akármilyen színel festhető, ami jól jön például logóknál. A géptáblákat el lehet látni furattal is akár, ami nagyban megkönnyíti a felhelyezést.

Gépeink képesek kis és közepes darabszám legyártására is akár.

 

Fekete színű géptábla

Színes alumíniumok

 

Azok az alumíniumok géptáblák amikkel mi dolgozunk minden esetben színterezettek. Lehetőség van továbbá színes alumíniumra való gravírozásra is. Ezek szintén színterezettek, UV és vízálló bevonattal rendelkeznek. A leggyakrabban használt színek mindig elérhetőek, hogy a gyártás zavartalanul működhessen.

Ha bármilyen egyéb kérdése van a géptáblákkal kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot velünk, szívesen segítünk.

 

 

Géptábla készítés, adattábla gyártás, kapcsoló feliratok, ipari jelölések

Webdesign