Gravírozó és dekoráló műhely

Géptáblák, kapcsoló táblák gyártása

 

A gépgyártás technológiába kötelező a géptábla használata. Nincs olyan eszköz, berendezés ami ezt nélkülözhetné. Fontos információkat tartalmaz a működési paraméterekről. Ezek lehetnek a teljesítmény, feszültség, gyártó adatai, vagy akár a 'CE' jelölés.

Ezeknek megadott szabványa van amin változtatni nem lehet. Gyártunk alumínium, réz, illetve acél géptáblákat, ipari jelölő feliratokat.

Aranyhatású vagy ezüsthatású gravírozható műanyagokat is gyártunk, ezekkel is kiváló eredmény érhető el.

Géptábláink UV- és vízállóak, így kültéren is használhatóak.Az alumínium és réztáblák speciális esetekben ellenállnak a vegyszereknek és a hőnek festéssel együtt.

 

Mi az a kapcsoló felirat?

 

Sok esetben kell egy gépet, berendezést feliratozni. Vannak olyan esetek amikor külföldről érkeznek eszközök és magyarra kell fordítani a jelzéseket.

Ilyen esetekben is tudunk segíteni. A méret nem számít, hogy mekkorát rendel, akár 1 cm * 1 cm táblákat is tudunk gyártani nagy mennyiségben. A táblák lehetnek fémből, vagy műanyagból. Mi a gravírozott eljárást ajánljuk, ez kopásálló, így akár egyből a gombra is lehet ragasztani. Vállalunk speciális kéréséket, lemezek kivágása teljes feliratozással, tekerőgombok, csúszkák teljes skálázott jelölését, LED lámpáknak furatolás egészen kicsi átmérőben is.

Árajánlat készítőt és bővebb információt árainkról ITT  találhat!

Megrendeléshez kérjük kattintson IDE!

Vissza a FŐOLDALRA !

Alább megtekintheti elkészült munkáinkat

 

fém géptáblák, alumínium táblák, adattáblák gyártása, kapcsolók, lámpák jelölése, feliratozása

Webdesign