Lézergravírozás

 

Mechanikus vagy lézer ?

 

Míg a mechanikus gravírozás anyagot gravíroz ki az elkészítendő táblába, addig a lézer anyagában színezi el a cégtáblát.

Mégis fontos kérdést hogy melyiket válasszuk.

Nagy tapasztalatunk van a gravírozás területén így az esetek döntő többségében mi segítünk választani.

A gyorsaság előny

Gravírozásnál legfontosabb szempont, hogy tartsuk a megbeszélt határidőket, ami nem könnyű feladat. Ebben játszik fontos szerepet a lézer gravírozó gép.

Ez egy pontban gyakorlatilag elpárologtatja az anyagot. Nagyon szép lenyomatot ad.

Mechanikus gravírozásnál fizikai kapcsolat van a gravírozó gép, és az alapanyag között. Ez a fajta technológia gondos odafigyelést igényel. Az anyagot hűteni és sorjázni kell, ami miatt ez időigényes feladat. A lézergép órákig tud jelölni, és gravírozni küldő beavatkozás nélkül. Géptáblák, névtáblák, postaláda táblák, ahol egyszerűbbek a grafikák, a lézergép a legjobb választás. Mindegy hogy egész területekről, vagy vékony vonalakról van szó, a lézerrel készített munkadarabok gyorsan elkészülnek és nagyon szép végeredményt nyújtanak.

Egyetlen hátránya, hogy a gravírozott felületnek nincs mélysége, így nem festhető.

A lézer mindig fekete képet ad.

Amit csak a lézer tud

 

A lézer mikronos vastagságú sugárral dolgozik, így apró vagy részletes grafikánál, csak ezzel lehet dolgozni. Lézergravírozott adattáblánál, géptáblánál sokszor kell milliméteres, vagy még kisebb vonalakat húzni. A mechanikus gépeknek mindenképpen van egy vastagság ami alatt, nem lehet dolgozni. A lézer ennél sokkal vékonyabb és szebb vonalakat képes húzni.

Ha a ezek után is kérdése van a lézergéppel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Lézergravírozás, lézeres jelölés, ipari jelölés,

Webdesign