Színes műanyag táblák

Gravírozott műanyag tábla

Bár sokan ferde szemmel néznek a műanyagokra, hála a modern technológiáknak, nem lehet elmenni amellett a tény mellet, hogy a műanyagok szépek és tartósak.

Hiába beszélünk az egyik legolcsóbb anyagról, ezek is rendkívül karcállóak és nagyon hasonlóak a fémtáblákhoz.

Arany és ezüst színű műanyag táblák

Gravírozott műanyag tábla

A gravírozható műanyag táblák alapjába véve szendvicsanyagok. Van egy bázis lemez ami lehet több féle színű is, de általában fekete. A tetején van a gravírozható lemez. A kettő homogenizációs úton van egybe olvasztva, gyakorlatilag örökre.

Gravírozás során a felső réteget távolítjuk, grafikától és felirattól függően. A kigravírozott rész alatt látszani fog a bázis lemez. A leggyakrabban használt színek az arany illetve az ezüst. Ezeket az alapanyagokat magas színvonalú gyártástechnológiával állítják elő, a fémhatású színekbe általában fémszemcséket kevernek ettől lesz az arany színű gravírozott műanyag igazi arany hatású, az ezüst színű meg inkább világos nemes fém színű. A kigravírozott felületetet lehetőség van kiszínezni is, erre a célra kiváló minőségű kültéri vizes bázisú zománc festéket használunk. A színekből lehetőség van RAL minta alapján bármilyet kikeverni.

A műanyagot könnyen és gyorsan lehet gravírozni, nem akadály a bonyolult formák, logók, különböző betűtípusok elkészítése. A műanyag lemezek elég könnyűek, így akár ragasztásos eljárással is fel lehet rögzíteni a falra. De nem jelent akadály a különböző méretű furatok előállítása sem, ha biztosabb rögzítést szeretnénk a táblának.

Gravírozott táblák elérhető színekben

Gravírozott műanyag tábla

Nem csak a festést lehet megoldani különböző színekben. Mind az előbb említett bázislemezt, mind a gravírozandó réteget számtalan színben és minőségben elérhetőek. Cégünknél alapvetően minden tábla kültéri, ellenáll az esőnek és az UV sugárzásnak egyaránt. Így tehát nem jelent akadályt, hogy szép, minőségi, kedvező árú gravírozott táblák legyenek legyárthatóak.

Színes műanyag gravírozott táblák készítése

Webdesign