Cégtábla készítés

Cégtábla készítés

Új boltot nyitottunk!

Éttermek, konyhák, boltok, műhelyek, egyéb egységek nyitásakor az egyik legutolsó dolognak gondolnánk a cégtáblát, cégért. Pedig talán az egyik legfontosabb dolog ez. Nélküle a vásárlók nem találják meg a helyet. Cégtábla nélkül újonnan nyitott helyiségünk csak egy épület a sok közül. Ezért az egyik legfontosabb dolog a cégtábla készítés. Ebben tud vállalkozásunk segíteni Önnek.

Gravírozott cégtábla

Cégtábla készítés

Az egyik legelegánsabb és legtartósabb megoldás kétségkívül a gravírozott tábla.

A gravírozás közvetlenül a tábla anyagába kerül bele, így ez gyakorlatilag örökéletű.

A legelterjedtebb színek az ezüst és az arany, de igen széles skálánk van az elérhető színekből. A gravírozott táblát ki is lehet festeni, így tökéletesen hozzá lehet igazodni egy cég logójához. Ezek a táblák rendkívül elegánsak és látványosak, így figyelemfelkeltő hatásuk is van. Vállalun komplett kivitelezéseket is. Így a különböző helyiségek, raktárak, irodák feltáblázása is készülhet ugyanazon táblából is. Így tudunk cégünknek egységes látványt adni. A cégtáblának méretei korlátlanok, így lehet egész nagy méretű cégtáblát is gyártani, amibe bele lehet írni a legszükségesebb információkat is.

Fólia dekorációs cégtábla

Cégtábla készítés

Ha kifejezetten nagy méretű cégtáblában gondolkodnak, illetve bolt fölé, vagy mellé illeszthető cégért keresnek, tudunk segíteni. Ebben az esetben , vagy nyomtatott táblát tudunk javasolni. Ennél a technológiánál elég nagy méretű táblákat lehet gyártani. Ekkora felületen az öntapadós vágott fólia elég jól megtapad, így ezek a táblák elég tartósak. Gyártásuk olcsóbb, mint a gravírozott tárasaiké, így nagy méretben főleg ezt javasoljuk. Nyomtatott táblánál gyakorlatilag megszűnik mindennemű grafikai korlát, így gyakorlatilag bármilyen felirat, illetve logó rákerülhet a cégérre. Nyomtatott fóliáinkat minden esetben laminálással látjuk el, így azok víz és UV állóak. Így tehát ha már megnyitott az üzlete, ne habozzon segítséget kérni, szívesen állunk rendelkezésére.

Cégtábla készítés a Gravírdekor cégnél

Webdesign